Despre Mine

Nu imi place sa vorbesc despre mine , asa ca ... nu am sa va spun prea multe.

Locuiesc in Arad, sunt nascut in 1972 , luna Mai. Am inceput sa compun muzica in anul 2002, cu ajutorul calculatorului. Primul meu program de muzica folosit a fost Fruity Loops, o versiune demo.
Pe urma am inceput sa caut programul, l-am cumparat si m-am apucat, foarte entuziasmat, sa creez muzica. De atunci cred ca am compus peste 300 melodii, unele mai bune… altele mai putin bune.
Am inceput sa imi compun singur melodiile pentru unele dintre montajele video folosite la evenimentele filmate de mine.

Va intrebati : ce este asa deosebit la ceea ce fac eu ? . Ei este ...pentru ca , nu cunosc notele, nu cant la nici un instrument si fac totul doar dupa ureche muzicala, pur si simplu pictez notele in program.

Nu folosesc loopuri in melodiile mele decat pentru percutii,si asta doar ocazional.

Ce am incercat eu sa demonstrez aici este ca... nu ai neaparat nevoie de scoala ca sa poti face muzica buna..., ci in primul rand de talent, imaginatie si inspiratie.

La insistentele unor prieteni am realizat acest site , pentru ca, fiecare persoana careia ai place muzica compusa de mine, sa o poata asculta  .

Le multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de mine , si celor care au avut rabdare sa imi asculte muzica.

Verificati pagina DOWNLOADS pentru a descarca in mod gratuit melodiile postate.


Music by Daniel Galea

Contact on Phone

  • Ambient , Meditation , Relax
  • Trance , Chillout , Downtempo
  • Cinematic, Electronica

Login Members


NewsLetters

Vizitatori astazi: 30 unici
Total vizitatori: 69100 unici