Termeni si Conditii

ACESTA ESTE UN ACORD LEGAL OBLIGATORIU

Va rugam sa cititi acest Acord de Licenta pentru Utilizator inainte de a cumpara, descarca sau utiliza muzica sau proiecte pentru FL Studio realizate de Daniel Galea.

Prin descarcare sunteti de accord in mod expres cu urmatorii termini si conditii. Daca tu nu poti accepta termenii si conditiile ale acestui Acord, nu descarca , utiliza muzica mea sau proiectele pentru FL Studio realizate de mine. Toate melodiile prezentate pe acest site sunt cu drepturi de autor Daniel Galea.

1. Cumpararea oricarui album de pe acest site , nu va da dreptul sa folositi melodiile in scopuri comerciale , pentru asta aveti nevoie de acordul scris de la Daniel Galea .Poti utiliza muzica mea si Creative Sound Fl Studio Projects  in orice proiecte comerciale sau personale  prin acceptarea urmatoriilor termeni si conditii.

2. Nu poti distribui, vinde, modifica, muzica mea sau proiectele mele . Daca doresti sa distribui  muzica mea prin internet sau in centre de cumparaturi, trebuie sa obtii  permisiunea de la Daniel Galea.

3. Drepturi rezervate : conceperea, aranjarea si instrumentarea melodiilor create de mine sunt proprietate exclusiva a lui Daniel Galea.

4. Daniel Galea isi rezerva dreptul de a  amenda sau modifica acest Acord de Licenta sau orice termen sau conditie din acesta oricand fara notificatie anterioara.  In completare, Daniel Galea isi rezerva dreptul sa transfere licenta sau aloce, in totalitate sau partial, fara obligatie continua sau responsabilitate de orice tip.

5. Nu este permis sa descarcati produsele mele de pe site si sa le uploadati pe un alt site public sau privat ca share sau pentru a le oferii spre download. Scuzele nu vor fi tolerate,iar cei care vor fi descoperiti facand acest lucru vor suporta rigorile legii.

6. Este interzisa folosirea melodiilor create de Daniel Galea in orice montaje video prezentate in scopuri comerciale sau pe Youtube , Vimeo sau orice alt site public fara acordul verbal sau scris al lui Daniel Galea
.

Daca postati un montaj video care contine ca melodie de fundal una din compoizitiile mele , fara ca sa tineti cont de aceste aspecte , veti suporta consecintele : blocarea clipului video sau a contului Youtube sau Vimeo , etc .

7. Proiectele FREE pentru FL Studio nu pot fi folosite decat in mod educational . Este interzisa distribuirea lor fara acordul meu in scris .

Orice tema melodica folosita in aceste proiecte este a compozitorului , si anume Daniel Galea .

Nu puteti lua un proiect si sa exportati 100 % in aceasi structura melodia ca fiind a voastra .

 

Pentru mai multe detalii contactati-ma la urmatorul numar de telefon : 0744 435 674 - persoana contact Daniel Galea .

 


Music by Daniel Galea

Contact on Phone

  • Ambient , Meditation , Relax
  • Trance , Chillout , Downtempo
  • Cinematic, Electronica

Login Members


NewsLetters

Vizitatori astazi: 30 unici
Total vizitatori: 69100 unici